Κατερίνα Μονογυιού: Οι Έλληνες χρειάζονται πολιτική αλλαγή για να αισθανθούν πάλι την...

Κατερίνα Μονογυιού: Οι Έλληνες χρειάζονται πολιτική αλλαγή για να αισθανθούν πάλι την ελπίδα!

536
0
SHARE

Η υποψήφια βουλευτής Κυκλάδων με την ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού ανοίγει τα χαρτιά της και μιλάει για το νησί των ανέμων, την κρίση αλλά  και το τι θα κάνει ως βουλευτής μόλις εκλεγεί.

Πως βλέπετε την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια;

Είμαι απογοητευμένη για την κατάσταση που επικρατεί αυτή την περίοδο στη χώρα μας. Η ανεργία ιδίως των νέων είναι στα ύψη. Η φορολογία των επιχειρήσεων και των πολιτών αντί να μειώνεται, για να υπάρξει ανάπτυξη, αυξάνεται και δημιουργείται ασφυξία στην αγορά. Πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 η χώρα είχε μπει σε ένα βηματισμό ανάπτυξης και δυόμιση χρόνια μετά προσπαθούμε να ξεκινήσουμε από εκείνη την εποχή. Νομίζω ότι δεν έχει νόημα να επεκταθώ περισσότερο γιατί όλοι οι πολίτες γνωρίζουν τα τεράστια προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν. Αυτό όμως το θλιβερό κεφάλαιο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πρέπει να κλείσει. Οι Έλληνες χρειάζονται πολιτική αλλαγή για να αισθανθούν πάλι την ελπίδα.

Γιατί στην Μύκονο δεν υπάρχει η λεγόμενη «κρίση»; Τι την κάνει ξεχωριστή;

Σε όλα τα νησιά των Κυκλάδων η οικονομική κρίση υπάρχει. Η Μύκονος δεν αποτελεί εξαίρεση. Η κρίση είναι στο πετσί των κατοίκων του νησιού και παλεύουν, μπορώ να πω πιο εύκολα από άλλες περιοχές της Ελλάδος, να την αντιμετωπίσουν. Η Μύκονος έχει το προνόμιο να είναι ένα νησί “πολλών ταχυτήτων” όπως λέει ο Δήμαρχος του νησιού Κωνσταντίνος Κουκάς. Εγώ πιστεύω ότι η τεράστια ανάπτυξη ξεκίνησε την περίοδο 1992-2009 κυρίως στη δόμηση κατοικιών και στο άνοιγμα ποιοτικών επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων. Η Μύκονος είναι σήμερα ένας ακριβός προορισμός και συναγωνίζεται μέρη εξωτικά παγκοσμίως.

Πηγή: “My Mykonos”

NO COMMENTS

Comments are closed.