Αgrovim: Η εταιρεία που το όνομα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την...

Αgrovim: Η εταιρεία που το όνομα της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την καινοτομία και την εξωστρέφεια!

90
0
SHARE

AGRO.VIM. Η S.A ιδρύθηκε το 1994 ως συνέχεια της αρχικής εταιρείας που ιδρύθηκε το 1964 από τον Α. Γυφτέα και τη συγχώνευσή της με την ιδιωτική οργάνωση Δ. Γυφτέα & ΣΙΑ ιδρύθηκε το 1972 από τον γιο του Δημήτριο Γυφτέα.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων χρόνων λειτουργίας της, η εταιρεία επεξεργάστηκε κυρίως ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, με μέσο ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου 600.000 ευρώ. Μετά από μια σειρά στρατηγικών επενδύσεων, η εταιρεία αύξησε την παραγωγικότητά της και βελτίωσε σημαντικά τη διεθνή ανταγωνιστικότητά της, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν διακυβεύεται το αρχικό όραμα να προσφέρονται προϊόντα εξαιρετικών ιδιοτήτων και παραδοσιακής γεύσης.

Αληθινή σε αυτό το όραμα, ο Πρόεδρος της AGRO.VIM κ. Δημήτριος Γυφτέας μέχρι σήμερα προσωπικά γεύεται και αξιολογεί κάθε παρτίδα ελαιολάδου που φτάνει στο εργοστάσιο και δείχνει τη δέσμευσή του, βαθιά γνώση και αγάπη για την ελιά και τα φρούτα της. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και η V / P της εταιρείας και η Διευθύνουσα Σύμβουλος κα Eugenia Gyftea που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο προωθώντας το “υγρό χρυσό” της AGRO.VIM.

Περισσότερες πληροφορίες στο: www.agrovim.gr

NO COMMENTS

Comments are closed.