ΜΥΚΟΝΟΣ

Ένα μαγαζί με καταπληκτική παραλία και φαγητό είναι η Liasti στην Λια

0

Από τα πιο hot spot μέρη της Μυκόνου! 

Η Liasti είναι ένα παραθαλάσσιο Resort στη νοτιοανατολική ακτή της Μυκόνου. Στην καρδιά τού ελληνικού μύθου, εκεί όπου ο χρόνος σταμάτησε και ο χώρος παρέμεινε αυθεντικός και αναλλοίωτος. Η Liasti Beach Resort είναι μια όαση χαλάρωσης και ραφινάτης διασκέδασης μέσα στο εξαιρετικό σκηνικό που προσφέρει ο κόλπος της Λιας.

Bar, εστιατόριο, χώρος lounge, γωνιά relax και boutique, με καλαισθησία, μινιμαλιστικό ύφος και με μεγάλη φροντίδα για τη λεπτομέρεια: η Liasti, παραλία αποκλειστική και άνετη στη διάρκεια της ημέρας, μετατρέπεται με τα πρώτα χρώματα του δειλινού σε κομψό και κοσμοπολίτικο χώρο συνάντησης, όπου ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει μεσογειακές και εξωτικές γεύσεις , παραδομένος στην ατμόσφαιρα του χώρου και στις απαράμιλλες μελωδίες καλλιτεχνών διεθνούς φήμης. Ένα γευστικό και ισορροπημένο light lunch και aperitif

στην παραλία μέχρι την ώρα του δείπνου. Με το ηλιοβασίλεμα έρχεται και μια νέα πρόταση: τραπέζια με θέα στη θάλασσα, κάτω από έναν ουρανό στρωμένο αστέρια και μέσα σε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, δημιουργούν το σκηνικό όπου θα απλωθούν μεσογειακές και διεθνείς γεύσεις. Θαλασσινά και carpaccio, κρέας, ψάρι, λαχανικά στο grill, συνοδευμένα από εκλεκτά αφρώδη κρασιά και γλυκούς πειρασμούς. Στη Liasti Beach Resort η γεύση συναντά την ατμόσφαιρα και ακόμα και το φαγητό μετατρέπεται σε μια αυθεντική εμπειρία.


Three “heavy” tourism brand names ready for ambitious multi-million “Mykonos Project”

Previous article

SantAnna στη Μύκονο

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.